Autoriseret elektriker der varetager store som små opgaver

Vi tilbyder alt fra udskiftning af eltavle til reparationer

Har du brug for hjælp fra en elektriker? Hos 7lights/true handyman påtager vi os mange forskellige opgaver inden for faget. Vores el-service dækker blandt andet over:

  • ​Eftersyn
  • ​Reparationer
  • ​Nye installationer
  • ​Udskiftning af eltavle
  • ​Andre lignende opgaver

Vi løser opgaver for både landbruget, industrivirksomheder og private kunder. Det kan for eksempel være i Søborg, København eller på Frederiksberg, men det kan også være andre steder.

Kvalitetsarbejde til den aftalte tid

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Du kan altid forvente, at det er en faguddannet og autoriseret elektriker, der varetager dit el-arbejde.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at de aftalte betingelser og leveringstider altid bliver overholdt. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får lige netop de installationer til det budget, som du ønsker.

Grib chancen og modtag et uforpligtende tilbud i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere om vores el-firma

Vi har et mål om at være totalleverandør inden for elinstallationer og vedligeholdelse af el, teledata samt naturligvis intelligente installationer. Det betyder blandt andet, at der ikke findes opgaver, der for os er ubetydelige. Vi løser enhver opgave, herunder både de store og de små.

Et af vores andre mål er at levere arbejde i topkvalitet. Det betyder, at vi udelukkende benytter os af kvalitetsprodukter, og at dit arbejde altid bliver udført af en faguddannet samt autoriseret elektriker, der yderligere løbende videreuddannes.

Vi både udfører og leverer det bestilte arbejde i den højeste kvalitet. Her tænker vi ikke kun på arbejdskvaliteten, men også på sikkerheden og på dokumentationsarbejdet.

​Hvad koster en elektriker?

Vi tilbyder en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Det gælder på alt lige fra udskiftning af eltavle til reparation af dine gamle installationer. 

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din opgave, når vi ved lidt mere om den.

Vi ser frem til at modtage et opkald fra dig, hvis du har brug får råd og vejledning eller et tilbud.

Vi hjælper også gerne, hvis du har en opgave for en maler, handyman eller VVS-installatør.

Har du spørgsmål eller
​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

7lights/true handyman

Frederikssundsvej 346, 2. 206,
​2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon:​ 71 66 38 75 Danish

Telefon: 42 16 65 39 English

E-mail: truehandyman@7lights.dk

CVR: 41973951

Telefontider

Mandag - søndag: 14.00 - 17.00 Danish

Mandag - søndag: 11.00 - 17.00 English

Mails besvares alle dage.